Categories
Research on Recipes and Newsletter

Recipes

Linguine all’isolana con mandorle

Linguine all’isolana con mandorle

Fate bollire l’acqua in pentola per la cottura delle linguine. All’interno di un mortaio, pestare l’aglio rosso, una manciata di sale e del basilico, aggiungere anche l’olio durante il procedimento finché non...
Merluzzo alle nocciole

Merluzzo alle nocciole

Sbucciate e schiacciate uno spicchio di aglio e lasciatelo appassire a fuoco lento insieme al rosmarino e al burro. Dopo circa 5 minuti, eliminate l’aglio, aumentate la fiamma e aggiungete la granella di nocciole...
Torta di ricotta e pistacchi

Torta di ricotta e pistacchi

Separate gli albumi e iniziate a lavorarli con la frusta aggiungendo lo zucchero. Quando il composto diventerà spumoso aggiungete anche i tuorli, il lievito, la farina. Passate la ricotta al setaccio e incorporatela...
Fusilli with pistachio pesto and cherry tomatoes

Fusilli with pistachio pesto and cherry tomatoes

Cut the leeks into slices and fry them in a pan with a little olive oil, adding hot water from the pasta pot; wash and cut the cherry tomatoes, adding them to the leeks. Season with salt and pepper and let it blanch...
Tarts with hazelnut cream

Tarts with hazelnut cream

A very tasty and easy to make recipe: prepare the classic shortcrust pastry with flour, egg yolks and butter and use the tart cooking moulds, then stuff as desired with Organic Bronte hazelnut cream. In just 40...
Carrot cake

Carrot cake

Grate the carrots and crush them with a teaspoon; mix the eggs and sugar together; in a separate bowl, sieve the flour, yeast and almond flour, then add them to the mixture. Pour the oil and knead until the mixture is...

Menu

Settings